Bulan puasa kurus sikit

Hehe asek cerite yang xbest je kan..nak cerite nak best sket...xde lah best mane kot..heee :D

Berat badan dah turun sket..semenjak lepas bersalin aritu mmg susah nak turun berat, selalu statik kat 61-62kg..hari khamis lepas aku timbang, dah jadi 60kg..pagi ni timbang dah jadi 59kg pulak..Alhamdulillah..hehehehe 1st time kot merase angka 5 selepas beranak nih..tu yang rase bessst je tu..huuuu harap dapat le bertahan. or turun lg sket ke..

emm bukan nak kurus sangat sbnrnye..tp semenjak dah naik berat aritu mmg rase nak jalan pon slow..rase badan sendiri berat nak gerak. sume jadi malas..kadang2 jln sket dah mengah..lg2 cuaca sejuk2 nih..baju pakai pon dah xbape nak selesa..so, dapat turun sket ni ok lah..Alhamdulillah..


***kalau dapat turun sampai 54kg pon best jugak..huuu berangan.

5 comments

Ira August 2, 2012 at 10:44 AM

syabas dilla.. semoga dpt turun lg.. hehe.. mana tau leh cecah 54kg tu.. aku ni pn da naik agaknya. lama x timbang.. hehe..

Nurrul Mohamad August 2, 2012 at 6:27 PM

besnya ila. im still 8-10kgs heavier than you

DiLLaiLa August 2, 2012 at 7:03 PM

zira: angan2 tu hanya akan tercapai kalau aku usaha betol2 kot..huhu

nurrul: wpun kite lbey ringan sikit, tp kite xfit sayang..cube suruh kite lari 100m, confirm separuh jalan dah berenti hihi :D

dilla nazri August 3, 2012 at 6:46 AM

Hohoho aku target nak kurus gak time confinement nih..skrg 57kg..target 50kg..2minggu..boleh? Hahaha

DiLLaiLa August 3, 2012 at 4:35 PM

perghhh 7kg dlm mase 2 minggu??selamat berjaye mek...kalau berjaye, nanti next time aku pantang aku mintak tips dari ko..hahahhaha