Biskut ape tahun ni?

Aku kat opis nih...terblur2 dengan Java program aku. Buat kat Mac OS xde error.. sume working fine. untuk next project kena pakai data besar sket. so aku pk baiklah buat kan Windows platform. tapi run punye run xok lah pulak. ermm peninggss...hmm rasenye problem dgn IDE kot. haishh tp Java patutnye ok je kat mane2..

ermm biler aku dah tension ni start la browse bukan2. hehe aku baru je carik resepi biskut Mazola. adoii aku mmg dah terliur2 dengan biskut Mazola nih..nak order kat orang cam tak berbaloi lah pulak ye..mmglah xmahal pon..tapi mcm xpuas lah kan nak makan..

Plan untuk raye tahun ni nak buat at least 2 biskut. kalau rajin sket 3. Yang penting almond london kena ada..ince' aren belom masuk Ramadhan lg dah request almond london. buat byk2 sket die kate...huhu..tat gulung aku tempah je...tak reti kot nak buat..acuan die pon tarak. kalau aku buat pon kuih yang senang2 je. yang xleceh..and yang sufia boleh makan..kat sini bukan nak jamu org makan sgt pon..saje je nak makan2 sendiri..kuih lain yang dalam pertimbangan, biskut cornflake tu..tgklah nanti mcm mane...entah sempat buat entah x..buat belom lg..kena berangan dulu..kikiki...


korang buat biskut ape tahun ni?



***Mazola owh Mazola..

5 comments

Nazariah August 7, 2012 at 5:53 PM

Sblm bazar ni, mcm2 biskut dah kat kepala ni la..sekali dah 3 kali bazar, satu biskut pun x buat lg..serbuk almond dah 3 mggu beli x buat2 lg almond london..uwaa, bila nak buat ni..penat betul nak buat weekdays dgn aisya lg..hujung mmgu pun x sempat...uhuk3..

Ira August 7, 2012 at 6:13 PM

aku x buat pn tahun ni. beli jek. tggu ada oven sendiri kot baru buat.. hehe.. ntah bila la tu..

DiLLaiLa August 8, 2012 at 11:57 AM

kak naza: fuhh awal btol tu kak beli bahan buat kuih. saye mmg saje buat lambat2 kot. buat awal2 nanti xjadi biskut raye namenye, jadi biskut puasa..kui2..

zira: xpe..slow2...aku pon dulu kat msia beli oven kecik tu, beli kat mydin mase tu sale dpt rm90 kot..hihi tu pon nak tunggu duit nak sempat ke situ lame juge..huhuhu

dilla nazri August 8, 2012 at 12:35 PM

Kalau aku tunjuk gmbr biskut raya aku, konpem ko pitam..hahaha sbb aku dah buat 7jenis hokey!!

DiLLaiLa August 8, 2012 at 3:47 PM

perghhh giler dah buat 7, tu blom masuk yg tunjuk2 lg..cayalah dilla..meh pos sket kat aku...