Barang baru

Huu mintak mahap ye..entry ni nak kasi can kat laki den sket...huhuhu kawan tu baru beli laptop..almaklumlah laptop pertama dalam hidup..hihiihi komputer kedua pernah dibeli semenjak bergelar student+zaman bekerja nih...:D sebab tu excited die lbey sikit..hikhik..;p

dengan izin Allah s.w.t. dapatlah jejaka kesayangan aku ni menangkap sebiji laptop setelah terpaksa pakai laptop lebih2an aku(hahaha) i.e. laptop Compaq and laptop Toshiba.. ekekkeke dah banyak ke laptop aku penah pakai? xdelah banyak mane...2 3 kali je kot penah tukar..

inilah muke tuan tanah..berseri2 dengan laptop baru..setakat ni Alhamdulillah ada la juge output dari laptop yang katenye canggih ni..huhuhu.. dapat lah tuan tanah belajar Photoshop dengan aman damai..takdelah telinga den ni asek dengar, mokkkk...adusss hang lagi la mokkkk... OR mokkkk...ni yang spoil mood ni, xde card reader laaaa...podih telinga mak nie dongar..lagi dulu soh beli laptop xmau..


sile jage baik2 naaa...jangan kasi calar naaa...hehehe

***selamat ber'laptop' baru ye tuan tanah... ;)

4 comments

Herman & Naza September 10, 2012 at 12:21 AM

Pergh...hebat. Saya jugak yg masih pakai laptop subsidi UTM. Dah merekah2 sampai housing nya.

DiLLaiLa September 10, 2012 at 9:57 AM

helloooo sebelum awak pakai laptop utm tu dah bape byk kali pulak awak tukar laptop?kui3...ini org xpenah ada laptop nih..aritu pakai laptop compaq lame saye..pastu laptop toshiba beli kat ebay(ida punye tuh) huhuhuhu

M@Ri@M September 10, 2012 at 10:20 AM

wah...gumbira ati abg arin..adiah besday ke?hehe.akak x jumpa lg sweater yg dila ckp tu.skrang plak musim raya x smpt singgah shopping mall.hehe.dila...awk tu plak dh bpe laptop..bpe hp..mmg xleh pki mahal2 ni.hahaha

DiLLaiLa September 10, 2012 at 1:30 PM

kui3..saye tukar laptop bersebab and mmg sampai mase kena tukar la kak yam..mula2 dulu pakai celeron, slow yang amat kot..huhu tp bab hanpone mmg sy surrender la...hehehe 10++ biji kot dah mmg xberani lg nak beli hp mahal.. :D