Gambar raye

Hari ini cuaca cantik sungguh. Alhamdulillah dah spring dah pon..huu cepat dah mase kan..arini on top of 20 degree cuaca mmg best lah..rase matahari memancar, tapi angin sepoi2..kalau dapat jalan2 tepi laut best nih..heheh berangan..

plan hari ni aku nak sambung menulis sket, organize ape2 yang patut..buat formalization dulu ape2 yang patut..kasi clear baru la experiment lancar..insyaAllah..tapi orang kate the only way to write, is to write...so kalau xde mood nak menulis, tulis je apa2 dulu..sebab nya nak kasi stream of consciousness tu je ..supaya mood menulis ada..hehe so ape lagi kite tulis la blog :D

actually ape aku nak tulis pon xtau..hehe tapi oleh kerana ni masih bulan raye, so aku rase aku nak tepek gambo raye feveret aku tahun ni..hehe boley je la kan..

[gambar raye kami bertiga dipagi raye. hehe]

[cik cecupi yang baru lepas menangis, kena mandi pagi2 buta..sejukkk P/S: gambo ni dah pon selamat jadi gambo pasport cupia hehe ]

[my most favorite man and girl! :-) ]

[with sufia's bestfriend ]

[kawan2 sekerja ince' aren and the families]

[gambo reramai..sbnrnye ada raaamaiii lg yang xmasuk gambo..ramai yang bersepah2 kat luar and ada yang dah balik]
 
hehehe suasana raye masih ada laa lagi sikit2..oklah dengan adanya open house kemeriahan tu terasa la juge..aku xbuat open house kot tahun nie..hihi tgk lah macam mane nanti..angan2 tu ada..tapi tgk larat ke xlarat..bak kate ince' aren, org lain boley la nak masak byk2 sebab diorang rajin g rewang..mok g rewang pon xpenah, cemane org nak dtg tolong..hik3..jgn maraa aaa.. ;p


***camat ari naye :D

2 comments

Ira September 3, 2012 at 12:31 PM

comeynye cik cupi.. da besar da cupia ek..

DiLLaiLa September 3, 2012 at 12:59 PM

hukhuk dah besar kan zira..dah bijak, dah macam2..uuu rindu anak sendiri boley x? sob2