Diamond Valley Mini Train & Pony Ride

hehe Jumaat lepas kami ke lombong emas kan?Ahad tu pulak kami keluar lagi..sebab ada kawan ajak kuar..actually ni 1st time kitorang pi sini..mmg seronok and puas hati sangat2 sebab fees die consider tersangat2 murah..

haishh kalau la dah lame tau tempat ni, dah lame kami pergi and ajak2 kawan2 yang datang sini kot..sabar jelah..tu pon actually Ahad tu mcm xjadi pegi dah, sebab sufia jatuh and hidung berdarah..mmg risau sangat la kalau sampai berdarah2 ni...menangis2 je..pastu dah pukul 2 tu kami decide untuk pergi jugela sebab tgk darah dah stop and budak kecik pon ni pon dah reda sket dari menangis..

hehe perjalanan dari rumah dalam 20-30 minit...kami sempat lagi menyinggah kat Computer Market..kihkih punye la dekat tu..siap boleh hegeh2 lagi..sampai2 je manusia bukan main ramai lagi..almaklumla cuti sekolah...time tu dalam kol 3 kot..memula kami sampai terus pergi naik mini train dulu..beratur agak panjang la juge..tapi xde la kena beratur lame sebab train tu kan banyak gerabak..ermm rupe2nye tempat tu murah sangat sebab pekerja die semua volunteer..best kan..?

hehe ok ni lah gegambo nye ye..sufia mmg muke masam sebab mood bangun tido and mood hidung berdarah xhabes2 lagi..huuu sabo je..emm naik train ni fee nye 3 dolar sorang(sufia free je)






pastu sufia naik pony pulak..yang ni fee nye 4dolar..





***hoihhh ini macam boley pegi selalu nih..huhu

3 comments

Nazariah April 17, 2012 at 7:27 PM

mmg murah giler la yg naik train tu...sama mcm yg kami naik yg train thomas n his friends...dah ler jauh...mahal smpi 18dlr hgga 20+..itupun dpt naik 2 train je tau...hafiz plak suka train2 cmni...jdnya xpuas la bdk2...huh, mmg berbaloi fee kt sana. sini sume mahal..hukhu

DiLLaiLa April 17, 2012 at 8:45 PM

tula kan kak..kalaulah awal lagi saye dah tau kan ke bagus..masalahnye kawan kitorang yg kaki jalan pon bulan 1 aritu baru tau tmpt ni..haishhh rugi2..kalau x dah bawak korang dah..

Ira April 23, 2012 at 11:41 AM

mcm best je.. bila la nk merasa ke sana ni? hehe