11.1.11

cantikkan tarikh hari ni?kalo tarikh ni jatuh hr sabtu ahad kompem byk kenduri kwn...uhuhu...untuk diri aku xde ape yg special kot...
[kucing punye pasal...uhuhu]
owh untuk sufia maybe ada...die jatuh katil pagi tadi...hahaha :-D mmg kesian...tp lawak..aku tgh buat keje kat bilik sebelah..time tu pukul 8.30 kot..biasanye after die bgn susu pukul 6 tu mmg kami biar je die tido atas katil besar..tadi aku biarkan sufia tido ngan ayah die..da letak dah bantal kat tepi katil..pukul 8 lbey dgr die merengek2 aku biar je...tibe2 je dgr 'gedebukk uwekkkk...' hahaha berlari aku...tgk2 elok je sufia jatuh dengan bantal kat kepala die..aduyai seb baik..

sekali aku membebel kat ince' aren die kate die tgh mimpi kucing daaaa...adehhh saba je lah..uhuhuhu :-p



***lps ni tido cot sendiri je ye cik pia...uhuhu~

4 comments

Nazariah January 11, 2011 at 8:51 PM

Ala ciannya cupi..tp budak kecik kalo x jatuh katil ke, x jatuh buai ke mmg xsah la...paling x pun mesti ada sekali...pastu maknya pun berhati2...hihi...(nmpk benor dulu anak2 sendiri pun gitu)..ekeke

DiLLaiLa January 11, 2011 at 9:51 PM

hihi tula pasal kak..seb baik la jatuh atas bantal..n jatuh tu xde la terhantuk2 kat meja tv dulu ke..adoi la..huhu

Ira January 13, 2011 at 7:13 PM

Nasib ayah dia x igt ank kucing yg jatuh tu.. hehe.. sian cupi. syukur tak kene kat mana2..kalau x benjol cik cupi yg comel.

DiLLaiLa January 13, 2011 at 9:54 PM

kikiki siap dia kate anak kucing ada 2 ekor tu aku xtahan tu..ahaha