Sakit kepala!!

aduyaiii bile nak baik ni???



aku dah beberapa kali perasan sebenarnye..biler aku busy sangat and mengadap kerja kat komputer dari pagi sampai malam aku mmg kena sakit kepala...aku ingat aku rabun tapi bile balik mlesia aritu check2 ok je..

huk2 cemane nak buat aa??dah masuk hari ke 3 ni sakit kepala.... :-( :-(


***tolonggg..lame lagi nak belaja ni..xkan asek nak sakit kepala je..huk2

1 comment

Ira January 10, 2011 at 12:25 PM

Stress kot dilla. ko jgn la ngadap computer lama2 sgt