Happy New Year 2011


Selamat Tahun Baru semua!!
Semoga hari ini, tahun ini dan saat ini bermula dengan keceriaan


Apa azam tahun ni ye??
Hehe..tahun ni aku nak tepek azam kat sini supaya aku try juge nak achieve...
Actually dah lame juge xde azam tahun baru...hahaha

Sbg isteri: nak basuh pinggan terus setiap kali lepas masak or makan!hehe
Sbg ibu: nak kurangkan sikit bad temper kat anak ..uhuk3...
Sbg student: nak sumbit sekurang2nye 2 paper
Utk diri sediri: nak bangun tido pukul 7.30 selewat2nya..hehe lepas subuh dah biasa tido balik la..uhuk2..

haha simple je kan azam aku??tapi sausah tu nak capai... :-D  uhuhuapa2 pon..


Selamat Tahun Baru 2011!!!!!!



***first day 2011 dah bangun lambat.. :-D

3 comments

Ira January 3, 2011 at 12:09 PM

semoga azam ko tercapai dilla.. chaiyok!!!

DiLLaiLa January 4, 2011 at 12:08 AM

kikiki tq zira...setakat 3 hari ni belom berjaye lagi la...misi untuk diri sendiri tu je yang mampu bertahan..ahaha

liza January 4, 2011 at 5:55 AM

yang kecik2 ni la susah nk buat.. sebab dah sebati dalam hidup. kuatkan semangat. chaiyok!!