assignment subcon

another mind blowing!

huhu tgh aku syok2 memahamkan ape2 yang xpaham..tibe2 one of my students masa zaman Kolej Legenda tegur kat ym..

salam..miss2..miss busy x?(hehehe budak ni masih panggil aku miss sebab dah biasa :D )
bla3...
rupe2nye die mintak tolong fahamkan soalan assignment die..hehe...
xkan pulak aku nak say no kan..xpelah tolong je..lg pon xsusah mane pon..
bla3...

aku: awak sambung degree ke?

budakni: xlah miss HND pon xabes lagi...kolej mintak 8ribu jeee lagi...ulang final sem and then  abes lah..(ok aku dok congak2..budak ni start HND tahun 2006 kot..now 2012..ermmmm)>>dik, byr yuran kan mahal kenape lah xabeskan cepat2..dah byk dah kolej makan duit awak (I am so really sad, for him!)

aku: abes kenape assignment ni Open Uni?

budakni: ni saye buatkan assignment orang..carik duit poket >> adusss pening kepala aku..agaknye student2 aku dulu penah buat camni x ye..ermmm


***hidup manusia penuh pancaroba~~ 

3 comments

Nazariah March 18, 2012 at 9:54 AM

La, bukan diploma sepatutnya 3 thn je ke? aduslah budak ni...8k pun dia boleh ckp "8000 aje"...huh..sian mak bapak dia la nk tanggung lama2...

DiLLaiLa March 18, 2012 at 11:37 AM

tula kak patutnye 3tahun je..xtau la sape yg tanggung die belajar sekarang...bukan org senang budak ni..saye tau aritu die dah keje,,mcm2 keje die buat..tp xsangka pulak blom abes HND nye..sian juge...

M@Ri@M March 19, 2012 at 11:44 AM

dila...tetiba akak teringt bdk lelaki kelas kte dlu tu..spe tah nama dia..yg tlg wt subcon assignment org.psm si nona tu.hahaa.tp bdk tu cpt jek grad.xde la drag sgt cmni kn.adoi....6thn dh leh siap ada degree dh..lamanye