Sufia 0-2yrs Photobook

miowww mioowww :D

lamenye xupdate blog ye..blog ni dah jadi cam once-a-month blog pulak..hehehe...almaklum dengan progress study yg agak2 suram dengan kerana program Java ku yg berkecamuk.. so hamba tidak didatangkan dengan mood untuk menulis di blog..tp Alhamdulillah, akhirnya aku dah jumpe source code yang raasenye paling bersesuaian dengan requirement aku..syukur ya Allah..ermm belom boley happy lg..kena siapkan dulu..;)

I just wanna share sufia punye photobook kat sini..baru sampai pg tadi.. am I being a bit too excited?hehe I guess, I am.. :D

[still in packaging]

[cover]

[first page]

[some of the photos]


[cheeky is my middle name..huhu

actually photobook ni buat saje2..impian sebenar aku nak buat studio photoshoot masa balik msia aritu..tp rase nye fulus&masa sangat la xsesuai..so untuk mengubati hati yg lara(ecehhhhh..) aku pon buat photobook ni..intai sane sini tengok harga puluh2 juge so aku decide tunggu ada promo..last week KMart buat promo 24dolar..aku rase harga tu dah murah kot..hehe..

kalau nak ikutkan aku mmg xsempat nak buat photobook yang custom(buat sendiri-design sendiri)..thanks to Kmart punye sistem yang boley drag2 gambo je..hehe gambo pon bukan kualiti yg cun2..byk gambo hanpone je..gambar semua asal boley...and patutnye album ni 0-1.5yrs, tp sengaje ckpkan 2yrs terus..ermm sesaje buat kenangan untuk sufia dah besar nanti..;)

kualiti?ermm okla aku puas hati dengan harga 24dol tu..and cover die kilat so nampak cam hidup sket..;)



***kalau kat msia nanti nak buat kat mane ye..

6 comments

Ira March 5, 2012 at 8:37 PM

Cantekk.. dilla, ko buat kat ne? online ke?

DiLLaiLa March 5, 2012 at 9:13 PM

hihi..boley la zira buat ada2..a'ah online kat sini..ko nak?boley pakai akaun aku..hihi..tapi tunggu aku balik bulan 11 la baru aku bawakkan balik..and nanti aku lagi sebulan++ nak balik ke baru ko buat album tu..byk sket gambo..tp 20pages je hehe;)

M@Ri@M March 6, 2012 at 11:33 AM

dila..nice photobook! skrang kn moden..sume online jek :-) akak last year ada wtkn aqil gk. 0-2yr gk.hehe. kt sini ada mcm2 company offer this type of service. akak ari tu beli voucher kt groupon under photodelivery.pastu pernah beli voucher cmni gk under u-print dkt milkadeal.hehe.dlm rm70-rm100 tu dpt 40pgs gk la.download software dia..drag jek la gambo2 yg ada.kdg2 dia siap suggest nk susun cmne.sgt senangkn.nk hire org wtkn....of cosh lg mahal.hehe. nnti blk sini leh wt byk2 gambo kt aussie ye.hehehe

Ira March 6, 2012 at 11:38 AM

ok jgk tu.. sempat la aimy setahun, insyaAllah.. hehe..
gmbr2 tu kita edit sendiri dlu la ek? gmbr aimy aku amik pakai hp je bnyk nye..

DiLLaiLa March 6, 2012 at 12:53 PM

owh yelah lupe pulak yang kak yam share2 tu..nanti biler saye nak buat untuk next baby pulak saye mintak balik ngan kak yam k..hihi entah mane2 tah..

daria March 7, 2012 at 12:48 PM

kat msia ila bole buat sini
http://www.photobook.com.my

dulu nurul guna tu for pakej kawan kite tunang..time jadik fotografer dulu hehe