mini playground

hehe sufia dah ada playground sendiri..hohoho playground sangat..seketul je bendanye...

thanks to bro zaki and kak wati..asalnye benda ni bro zaki jumpe tepi jalan..mmg sturdy lagi..cume swing tu je dah terputus sebelah tali..takpe..actually kalau rajin boley baiki tu hehe..

aritu kami jalan2 pi rumah diorang amek barang..pastu bro zaki offer slide ni..aku suke la..balik rumah sekali kena bebel dengan ince' aren daaa..hehehe rumah kami ni bukan ada halaman pon..harap yang secotet kat tepi rumah tu je lah..ermm seb baik ada...:D

pastu sabtu lepas bro zaki terus antar gi umah kami..die mmg nak clearkan garage cepat2 kot..hehehe memula ince' aren letak je daam garage sebab cam x minat pon die..pastu petang tu aku mintak pasangkan..sebab aku rase mmg lawa lagi..sufia ayah die belom pasang lagi dah sebok nak main..seronok sangat le tu..

yg kelakonye sampai sekarang die tempat panjat ikut tempat yg slide tu daaa...aduss penat dah betolkan..huhu...

video
tgh syok2 tangkap video sekali jiran lalu pulak nak pegi jogging ptg2..huhu

 ok la ni buat ada2..ada buat main2 time ibunye free...hehe..ada kawan kami siap beli rumput buatan and sandpit+slide+swing lagi untuk ank die..confirm bawak balik msia tu..tapi rasenye malas la kot kami nak invest ke situ..balik msia nanti lagi la xde tanah nak main..semua batu je sekeliling..isk..


***sabtu ni kita main lagi ye anak ... ;)

7 comments

MAI'sarah March 14, 2012 at 6:47 PM

akak..rambut sufi cam awan nano nanoooooo jek...hahahha...comel gile

DiLLaiLa March 14, 2012 at 9:48 PM

hikhik ni xbape awan nano siti..sebab pendek..mase panjang sket aritu laaagi awan nano..:D

Nazariah March 15, 2012 at 1:40 PM

Ila, Amna gelak sakan tgk sufia main terbalik...:p

M@Ri@M March 15, 2012 at 5:54 PM

cute nngk sufi...awat main terbalik tu..tp steady lak dia turun naik.hehe

DiLLaiLa March 15, 2012 at 10:09 PM

kih3..xtau la ape pasal die terbalik pulak..agaknye kat child care pon die selalu camtu kot..huhu

daria March 16, 2012 at 2:27 PM

kite rase sbb yg gune naik tu lobang2. die takut kaki sangkut kot.. tp kiut hahaha.lucu.

btw ila... lamenyyeeee tak dgr sora ilaaaa. indu siot.. oh vivo oh spageti

DiLLaiLa March 16, 2012 at 11:44 PM

hik3..mungkin juge la nurul..sebab mase main yang 1st time tu kebetulan die pakai kasut yg xsesuai and mudah tersangkut..