sufia and beyonce

he he he... tetibe..ape kaitan plak ye..? ;)

just tetibe terfikir..sufia agak lambat bercakap dengan lancar..setakat ni mmg xbanyak improvement pon dari yang aku update aritu..balik2 word yang sama..

cume tambah satu lg je..

nah = nah (kalau kasi barang kat orang)
or kalau mengamuk and campak barang (sambil cakap nah)..

yg paling kerap sekali sebut uh-oh la kot.. ape2 benda semua uh-oh..dengar kentut sendiri cakap uh-oh..tertinggal barang cakap uh-oh..and dah berbulan2 die pandai cakap uh-oh ni.. hihi rasenye sejak cukup umur setahun kot..

hehe..aku tau budak2 progress mmg lain2...ada yg lambat ada yg cepat..

ermm lately ni, sambil buat keje aku rajin layan youtube..sampaila terbukak balik video Beyonce- Single Ladies..ekekkee tetibe teringat masa ngandung dulu..hari2 aku bukak lagu ni..

cube korang kire sendiri berape banyak beyonce sebut uh-oh dalam lagu ni..ekekkeke..






*** agak2 ada kaitan x? hahahaha entah pape... :-D :-D

2 comments

daria March 12, 2012 at 2:07 PM

kalau sufi tgk vid tu nak tak die folo dancing ila? mesti kiut ngan montot pampers

DiLLaiLa March 12, 2012 at 2:36 PM

hahaha..mmg pon nurul..tapi die dancing kepala and bahu je goyang2 lebey..ke kiri ke kanan..montot tergedik2 sket je..:p