Datang dan pergi

Dalam hidup ni banyak benda yang datang dan pergi.

Kawan kawan, saudara mara, harta, cinta, kasih sayang. Banyak lagi contoh2 lain..

Sabtu lepas, ada kawan kami yang balik for good lagi..masing2 balik. tinggallah kami2..hehe actually ramai lagi kat sini. tapi oleh kerana aku x berapa campur orang sangat lately ni jadi orang pon xkenal aku..hahahhah. ermm akhirnya family Kak Wati dah balik tinggalkan kami..hari rabu ni turn family Kak Lin pulak..

tapi dalam pada tu, ada kawan baru juga yang sampai hari Sabtu tu..Hajar sekeluarga..mudah2an diorang cepat2 dapat rumah. xyah pening2 kepala nak transit rumah orang lain lama2..bukan apa, aku paham mcm mane perasaannya tumpang rumah orang lama sangat. mesti lama2 rasa xselesa kan..

apa pon centulah, sume datang dan pergi. mudah2an Allah tetapkan iman kita sentiasa dengan kita..janganlah kau pergi dariku wahai iman.. :)


***konon nak buat keje hari ni. tapi blur. kepala pon sakit 2 hari jerawat punya pasal.sobss

2 comments

Ira July 30, 2013 at 5:42 PM

begitu lah lumrah hidupkan..
datang dan pergi..
semoga jerawat ko cepat sembuh. :)

DiLLaiLa July 31, 2013 at 1:15 PM

hihi alhamdulillah jerawat dah surut :D