aku menang award..hehe

aku menang award??hehe mane ada...award kat blog je..tu pon seb baik  kak mas bagi..wakakaka...kire 1st time la ni..huhu..wpun sukeeee....tapi aku rasa cam haruk la pulak kena buat tugasan2 tu sume..nak kena carik 10 orang la pulak...(banyak songeh la kau dilla...=p ) oleh kerana kawan blog aku tak ramai..hah hamek korang sume yang ada dalam list aku, aku bagi award ok..wakakakka...zassss...




.::Buat 1 entry tentang award nie::.


1st time beb dapat award....maklumlah setahun jagung...ngehehe



.::Ucap TERIMA KASIH dan letak link pemberi award pada entry tersebut::.

Thank you kak mas..muahhhhxx...



.::Senaraikan 10 blogger sebagai penerima AWARD::.

hehehe..silalah amek award anda ya...;-)
1. liza

2. kak naza

3. zira

4. cek

5. zana

6. aisha

7. murni

8. amna (wakaka budak umur 4 thun pon kena...=p )

9. sha

10. kak mas (wakaka saye bagi balik kat kak mas...ahaks)



.::Beritau penerima award, supaya dia tau dia adalah penerima award::.

baiklah..saya akan menjerit dalam shoutbox korang yek..huhu


.::Senaraikan 7 perkara tentang diri anda::.

erkk..banyaknye ape nak tulis???
1. hobi saya adalah tidur

2. saya sangat malas mandi..wahahaha

3. saya memang dilahirkan bermuka tembam..wpun saye kurus macam lidi tapi muka saye tetap bulat..adehhh

4. sekarang ni saye suka masak kalau saye tension..wpun xsedap (peduli ape haku..huhu)

5. cita-cita saya nak jadi doktor perubatan..tapi kalau dapat doktor falsafah pon ok jugak lah..aminn...mudah2an dapat...

6. saya lebih suka rumah berbanding kereta...hehe...

7. saya sayang suami dan ahli keluarga saya...=)



**DiLLaiLa~~ fuhh..akhirnyaa...abes juga tugasan ni..alhamdulillah...huhhu

2 comments

Ibu Aimy April 16, 2010 at 12:04 PM

aaahhh sengal la ko ni dila.. bg kat aku balik watpe.. aku tak terima .. wakakkaka.. akak try pos brg awak esok.. risau betul la kalau tak sampai

DiLLaiLa April 16, 2010 at 12:56 PM

hehe ok...=)