grrrrrr........

.
.
.
grrrrrr....




dilla kemaruk nak makan duriannnn...hmmmm...





DiLLaiLa~~ boleh ke ni??

5 comments

*juliet le sweetheart April 30, 2010 at 1:46 PM

dilla... cian... ngidam eh? kalau teringin sangat boleh jer makan. tapi jangan makan banyak2 pulak =) sian baby panas nanti...

DiLLaiLa April 30, 2010 at 1:52 PM

huu tula kak julie..aritu cam penah tertanye mak saye, mak xbagi..tapi maybe sbb ms tu msh awal kot..

Ibu Aimy April 30, 2010 at 3:11 PM

aje parah ko nih dik ooiii.. senang ke nk carik kat sana??
tunggu 6 bulan dan ke atas yer dan makan sekadar rasa jek bukan melahap.. 1st baby tak tahu lagi condition kita cemana.. tak makan kang lelehhh la pulak baby..

liza April 30, 2010 at 7:33 PM

mkn je tp takat rasa je la..tp kat sana ada ke?? sedangkan kat KK tu sekilo berbelas ringgit.. huhuhu.. seb baik la daku tak ngidam..

DiLLaiLa April 30, 2010 at 8:54 PM

kak mas+liza: seb baik la xsusah nak carik..adehh..masa awal2 aritu cam xnak pk kan..sekali makin lame makin teringat pulak..grrrr...