time kasih kak mas...=)

hari ni hari yang sangat happy!!!hihihihi..

sebabnye..barang2 yang kak mas pos dari mlesia dah sampai!!yeayyyy....




hari ni aku senyum sampai ke telinga =D sume sekali aku suke...sume cocomel...suke i.. hik..baju comel..tilam tu pon rasa xmenyesal beli walaupun rasa cam mahal sket dari harga kedai(kat mlesia) sebab die sangat cute..hihi..n yang paling best ialah set bersalin n bengkung untuk si ibu..=)


so aku ape lagi..since pagi lagi dok mengerjakan baju2 si tecit yang belom sempat berbasuh..termasuklah yang baru sampai..;-) .sakit2 bahu n kaki mak nih...tapi xpe..asalkan hati puas kan..kebetulan hari ni cuaca panas..so hari yang sesuai untuk membasuh..pas ni kalo nak tunggu nampak matahari kena tunggu hari ape pulak ye..memandang kan lately ni asek ujan je..so aku pon dengan selambenye xsengaje buat kesekian kalinya ponteng sekolah lagi...hehehe..nak wat cemane...=p


aku nak jerit kuat2...heeee..



 



**DiLLaiLa~~ masih sengih lagi..heee

3 comments

liza April 22, 2010 at 4:43 PM

snap la sekeping dua dilla..hehe

DiLLaiLa April 22, 2010 at 5:38 PM

huhu malas pulak rasanye aku nak keluarkan balik dari tempat pertapaan barang2 tu sume..hihi..tu yang aku xsnap gambar tu liza...=p

Ibu Aimy April 23, 2010 at 1:16 PM

ecehhhh gembira la tu.. heheheh
nape tak amik gambo..
wakakakak.. eh takyah la nnt baby pakai baju tak suprise