Bile ibu tension

Bila ibu tension, boring dan stress, maka anak jadi mangsa. Tapi saya tak dera anak ye..dera dalam kertas je..konon nak lukis muke anak, tapi xtau la jadi muka sape ni..sian die gambo xcantik..ibu dah lame xmelukis..senget sane sini..huu

[gambar ori di FB]

gambar ni mmg xcantik...I tahu..tapi x tak kesah pon..I pon bukan pelukis..huahuhua jadi hatiku rase tenang tgk gambo budak kecik ni..ada orang kate kate I, bile rase sedih tgk lah muka yang tersayang.. :)

***kalaulah research semudah ini, conteng sane conteng sini dah siap...biar xcantik pokn ;(

3 comments

sazali July 26, 2012 at 1:13 PM

salam/ biasalah ibu.. bila buat phd mmg mcm itu? feel lonely, boring, mad, .., well itulah ganjarannya.
2) bukan org lain dah bilang 1-2-3-4 jgn belajar tinggi-tinggi begini ..susah bu.

3) tapi tak apa .. try gi international conference/ introduce yourself to others / have more friends / appreciate their research, hargai kerja mereka ..by having more friends .. mana tau they will promote ur work n more people will be interested in your research. Jgn terperuk dgn dunia kita sahaja/ wish u well bu. my doa ..u come bk as a successful scholar. ameen

DiLLaiLa July 26, 2012 at 1:42 PM

Allahuakbar..malu saya tibe2..Dr Sazali bace blog saye yang entah pape ni..OK saya kena bersopan santun bila menulis selepas ini..hahahha joking only..

Dr kadang2 saya rase mcm nak lari dari kenyataan.rase nak cabut. pergi lah mane2 pon.tapi tu xsolve problem phd saye pon..=))

M@Ri@M July 26, 2012 at 2:58 PM

ila...lately ni akak nngk ila cm pressure jek.sabo k.mmg senang nk berckp dr buatkn :-) tp akak tau ila mampu tempuh semua tu.x lama pn lg ila...pejam celik dh nk penghujung.insyallah..gambate k! sure ibu kt BP pn x sabo nk tunggu angah dia blk k.pasti ada kemanisan lepas segala kesukaran ni :-) take care dear!