Happy 2nd Birthday My Girl!

Alhamdulillah..kalau dikenang2 balik 2tahun yang lalu, perit juge ye nak bersalinkan Sufia...huhu biase la tu pengalaman bersalin kan lain2..mudahh2an yang seterusnye mudah je..

Hari ni Sufia dah 2 years old. Kalau naik AirAsia kire dah tiket sendiri dah..huuu 

Alhamdulillah dah byk sgt progress Sufia..walaupun belum pandai bercakap dengan lancar. tapi ada la dah bunyi2 sket2..2tahun ni ibu tak dapat bayangkan kalau Allah belum kasi sufia kat ibu and ayah lagi...mesti sunyi je..boring je...xdapat ibu bayangkan.owh tidakkk!!xmo bayangkan pon.. ;(


[birthday girl mengaruk nak cupcake lg..haha ;p]

[from ibu with luv]
InsyaAllah ibu doakan Sufia terus membesar dengan sihat dan kuat. Dikurniakan mental dan fizikal yang hebat, bijak dan cergas. Mudah2an Allah jauhkan Sufia dari sebrang penyakit pon...ibu kesian tgk sufia asyik demam and selsema je.. Semoga Allah beri keselamatan dan keberkatan kepada Sufia. Semoga Sufia membesar menjadi anak yang solehah dan jadi insan yang berguna untuk keluarga, agama dan bangsa. Amin.

We love you, Sufia!


 ***Hadiah ditangguhkan..kikiki

5 comments

Nazariah July 3, 2012 at 10:23 PM

hzppy birthday sufia, dari maklong sekeluarga.

La, cuba kasi sufia multivitamin setiap hari la. Rasanya sufia suka sbb manis mcm gula2. Hafiz alhamdulillah walaupun Amna kena demam selsema, Hafiz lgsung x kena sbb dia suka mkn vitamin setiap hari. Amna plak tak suka mkn. Org2 sini mmg kasi anak2 vitamin bila time winter cmni sbb mudah dpt sakit. Trylahh...

DiLLaiLa July 4, 2012 at 6:56 PM

tenkiu mak long!

tulah kan macam kena try kasi multivitamin balik la..isk..kesian sangat..

dilla nazri July 4, 2012 at 11:04 PM

Hepi besday..kaka mia dpt hadiah special dr untie tau..sufia x nak mntk ngan mommy ke?lol

liza July 5, 2012 at 2:40 AM

Sufia minta adik. Boleh? Semoga sihat dan membesar dgn cemerlang..

DiLLaiLa July 5, 2012 at 9:51 AM

aunty dilla: ibu kasi hadiah kasih sayang yang melimpah ruah je..ekekke

liza: insyaAllah, amin. TQ aunty..:)