patut la

patutla amina dikeluarkan dari Masterchef. banyaknye masak babi kat Italy nun..

babi golek pon ade..huhu..




***tengok jeling2 je..hehe

3 comments

Nurrul Mohamad July 12, 2012 at 1:26 AM

jepun ni pun tak expect pun byk babi ila..tp hakikatnya banyak.. huhu

Nazariah July 12, 2012 at 8:11 AM

akak baru ckp dgn abg smlm, masa yg nk tentukan kumpulan pun diorg kena rasa dan msk makanan yg ada wine. Dah la xde resipi, mcm mana nk msk kalau x boleh rasa. Sbb tu kena keluar..huhu..

DiLLaiLa July 12, 2012 at 2:51 PM

nurrul: la yeke..biase kalau japanese food kite nampak mcm seafood based kan?xsangka pulak byk babi

kak: kitornag mmg dah agak dah..rasenye mase terkeluar aritu amina masak xde teruk sgt pon