Main snow


Semalam kami pegi main snow kat Mt Buller. Nak tanak mmg kena pegi juge, sebab kereta dah sewa awal2. Mula2 nak pegi dekat je, nak gi Lake Mountain. malas nak gi jauh2. aku pon belom sihat sangat. tp much better la dari 2 3 hari lepas. aduss mmg xlarat btol demam kali ni. batuk pon siap berdarah2..

ermm  bile tgk snow-cam, aduhai togel gile snow xde.. so terpaksa la pegi Mt Buller gak, 3 jam drive. trip kali ni malas nak citer panjang2. badan penat lg..gambar pon xtgk habis lagi..hehe..so aku just upload kat sini video je..

yang pasti trip gi Mt Buller tahun ni mmg banyak tragedi..=.=' dengan sufia yang buat perangai die, mcm biasala sufia..tahun lepas pon sama gak, suruh pakai baju and kasut je terus la melalak. terus badmood sampai balik..aduss... tp ok la sket dari tahun lepas. thn lps lagi teruk, sekeping je gambo sufia ada.haha

pastu time dah kat atas gunung, kami terpisah sebab kitorang pegi sewakan sufia boot yang lain, diorang dah main tobogan kitorang masih terhegeh2 lagi kat kaunter..time balik pulak kami dah tercalarkan kereta sewa so kena bayar sampai 400...pastu kawan pulak on da way nak gi tempat hantar kete sewa tu accident pulak- maybe kena bayar sampai 1000. ya Allah mmg dugaan betol..=.=' xpelah dah tertulis mcm tu kan. hmm mmg sedey la biler jadi camni, tp biler ingat balik kenangan mase main snow terlupe la jugak problem yang ade nih. huuu

so layan jelah video sengal aku ni ye..ince' aren kate aku gedik dlm video ni..huuu sampai ati...yang penting korang abaikan je lah tangan aku yang asek nak dok melambai tu ye..mcm pelik lak aku rase..huhu

video


***memori+tragedi

7 comments

Nazariah July 16, 2012 at 9:53 AM

Kesiannya korang...huh...mmg dugaan tu..

DiLLaiLa July 16, 2012 at 5:18 PM

huhu mmg tragis kak..kami orang ni ok lagi la kena bayar yang denda calarkan kereta tu je. yang kawan tu accident pulak. kesian sgt kat diorang dah la 1st time berjalan jauh;(

M@Ri@M July 16, 2012 at 6:07 PM

adoi..ila..tragisnye!xpe...next year lum tentu dpt spend time cmni lg kn.org yg x merasa snow ni teringin la sgt nk nngk snow.hahaha.nngk gambo org lain main snow pn dh rs best.hehe

dilla nazri July 16, 2012 at 9:45 PM

Hahaha tgn tuh tak leh duk diam!!

DiLLaiLa July 16, 2012 at 10:06 PM

kak yam: tragis kan?uwaaaaa...macam2 hal dalam satu hari..

mek dilla: hahahaha tulah aku kate..tangan dok melambai je..terkenan karam singh walya kot..ekekkee

liza July 17, 2012 at 7:58 AM

Xpe. Pengalaman. Ko bila abis?

ikanbesh July 18, 2012 at 7:17 AM

aduyaii.. sufi sejuk kot..
dia xsuke.... huhuhu

lame xdgr suara ko.. ahahaha
klakar je..