Ayah!Ayah!

Heheh ni kejadian pagi kelmarin sebenarnye...biasala aku pagi2 after bangun tido and start buat keje kan akan layan Adam dan Hawa dulu...hek3..biasanye aku tgk sorang2 je sebab lately ni ince' aren mmg dah tak bape nak layan dah..tapi aritu aku tido kat sofa lepas subuh so bangun tu terus la bukak laptop sambil dikerumuni anak and suami :D

masa tgh tgk citer tu mula2 Sufia tgk kartun dia la..sekali part Muzaffar tu dia datang pulak pastu terus jerit...ayah! ayahh!! sambil tunjuk dengan excited...hahhahahahhahahhaa

ada persamaan ke dengan ayah die ngan si Muzaffar ni?aiyooiiyoooooo.. ada la sikit2 kot kan?hahaha korang cari la kalau terer ek...





lawak la sufia! :))


***Sufia the funny girl ;p

3 comments

ikanbesh January 10, 2013 at 4:13 AM

kids.. jujur.. hahahaha..
tergelak2 aku baca dila

DiLLaiLa January 10, 2013 at 2:06 PM

kih3 boley perasan la pulak tu dia...

M@Ri@M January 11, 2013 at 12:07 PM

hahah....lawaks la supi!mmg ada persamaan skit kot.cpt kt cupi..ni version ayah dia dh tua nnti.hehehe