Happy New Year 2013!

[gambar pi picnic on Christmas Day break last week, cilok kat fb hehe]

Hehehehe terlambat satu hari dah...kire halal lah ye...ikut hati macam2 nak tulis dalam blog ni..byk juge benda2 yang menarik..pasal kami jalan2, pasal new year, pasal sufia yang makin banyak mengicau and mengoyak..vocab pon dah makin banyak minah kecik tu..tp sebut xbetol la lagi..asyi-icecream, tui-tree, aus-house, e - ibu..hehhee and mcm2 lagi lah..pendek kate mmg dah semakin mengicau lah..huhu

pape pon..jangan pening2...semoga tahun ni aku belajar jadi lebih positif dan lebih matang..sesuai la dengan umur yang nak masuk 30 dah ni..oh noooo!!huuu takpe2 lagi 8 months to go..I am still 29 lagi hari ni..hehehhee
 

 *** teruskan berjuang. kalah atau menang is another story.yoshhhh!!! ;)

2 comments

Ira January 2, 2013 at 5:17 PM

Selamat Tahun Baru Dilla.
Sufia da makin maju dlm vocab.
Camne ko tau pekataan dia sebut ngan benda sebenar ek? Aku x paham apa aimy cakap. Sedih.. huhu..

DiLLaiLa January 2, 2013 at 6:05 PM

Selamat Tahun Baru Zira!;)

hehe cemane aku boley tau?sebab die sebut berulang kali and most of the time die akan sebut sambil pegang barang tu..so, next timenya aku akan tau lah..contohnye pagi2 tadi celik mata die dah mintak asyi sambil tunjuk dapur..huhu sabo je lah

xpe aimy kecik lagi..nanti dah beso sikit baru la ada bunyi words nye hihi