Tikus ke?

Aku xtau la aku ni berhalusinasi ke ape..tapi aku rasa rumah aku ni mcm ada tikus(mudah2an tikus yang baik)..xtau la btol2 tikus ke ape..tupai ke mcm tu lah..heheh.


kesahnye aritu aku stay up. dah pukul 4 tu masuk subuh.aku kuar lah bilik nak amek wudhu'. aku kuar bilik and on lampu luar tu tiba2 nampak macam ada tikus berlari masuk bawah meja..tertonggeng2 aku mencari. tapi xde pulak dengar dia bergerak ke ape ke..so aku fikir maybe aku berangan je kot..sebab time tu mmg aku dah ngantuk yang semacam. solat subuh pon pejam mata. ya Allah teruk betol..padahal selalu xde la camtu kot..emm tu lepas2 yang aksi kayuh beskal tu la..

so aku senyap je la xde pon nak citer2 ngan ince' aren. pastu malam tadi aku tertido kat bilik sebelah..lampu on je sampai pagi. dah namanya tertido kan.. pastu dah pukul 5.30 tu aku rasa macam ada binatang kecik berpijak and bergerak atas tapak kaki aku..tapi ada alas selimut la..terus aku terjaga..and macam boleh sense haiwan tu mencicit lari..hihihi...

betol ke ada tikus ek? ermm kalau betol dia seekor tikus, terima kasih byk2 ye cik tikus sebab tolong kejut aku subuh pagi tadi..dah le aku mmg tukang kunci jam and x kunci jam malam tadi..huu haru je..

yang pasti xde la pulak nampak tanda2 kena gigit2 tikus kat mana2..


***kawan stay up.huhuhu

2 comments

Ira January 9, 2013 at 8:09 PM

cik T tu teman ko stay up ek dilla. hehe..

DiLLaiLa January 10, 2013 at 12:39 AM

hihihi laki aku xcaye la zira..die kate aku berangan ;p