Idaman kalbuku(yg merepek)

Oleh kerana..

hehehe oleh kerana aku ni nak suruh bersukan haram jadah satu ape pon xreti..makanya aku memilih untuk tidak bersukan sebab nanti badan I sakit2(hehehe boley?? kecuali mmg ada cita2 nak belaja main tenis)..dengan suami saje..hehehe

aku xpenah beli racket, sport shoes penah la beli sekali dalam hidup ni..hehe lain2 tarak...so bile masa yang aku beriadahnye?takde kan?maksudnye aku ni kurang aktif lah kan?hmm maksudnye senang kena penyakit nih(mmg pon huu)

jadi...cita2 aku adalah untuk memiliki ini...

[Reid Vintage Ladies Bike 6 Speed - Special Edition]

ataupunnnn sungguh best sekali kalau aku ada treadmill sendiri..2nd hand pond jadilah...best wooooo...barulah dapat menjaga kesihatan untuk suami dan anak..kih3.. =))

wuihhh bestnyeee kalau ada orang nak sponsorkan?hahahhaa berangan.pastu balik msia jadik tukun ;p ;p


 ***sgt cumel la awak..huhuhu kan?kan?kan?

2 comments

Herman & Naza January 20, 2013 at 7:38 PM

Kalau treadmill, akak xpyh tggu balik msia la...kat sana pun dah jd tukun dah...adui, sabo je lah..last2 senam guna cd je.. download je Jillian Michael la...best gak.. hihi..:)

DiLLaiLa January 21, 2013 at 7:57 AM

hahahha sebab tu saye kata yang merepek kak..sebab tau confirm punye jadi tukun hik3